پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۰۵:۱۴
فرمانداری شهرستان فریدن

خسارت بیش از ۶۵ میلیارد تومانی سیلاب در فریدن

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، عزیزالله عباسی فرماندار شهرستان فریدن در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس گفت: طبق برآورد ثانویه‌ که توسط تمام دستگاه‌های مربوطه صورت گرفت میزان خسارت سیل، در بخش زیرساخت و کشاورزی بیش از ۶۵ میلیارد تومان بوده است. وی افزود: تخریب بعضی از راه‌های روستایی، جاده‌های بین مزارع و کانال‌های انتقال […]

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، عزیزالله عباسی فرماندار شهرستان فریدن در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس گفت: طبق برآورد ثانویه‌ که توسط تمام دستگاه‌های مربوطه صورت گرفت میزان خسارت سیل، در بخش زیرساخت و کشاورزی بیش از ۶۵ میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: تخریب بعضی از راه‌های روستایی، جاده‌های بین مزارع و کانال‌های انتقال آب و آسیب‌دیدگی منازل از جمله خسارت‌های وارده شده بر اثر سیلاب در شهرستان است.

عباسی اظهار داشت: حدود ۶۴ راس دام در شهرستان و ۸ هزار تن محصول کشاورزی به دلیل عبور روان آب‌ها از مزارع کشاورزی از بین رفته است.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان ادامه داد: ۸ خانه شهری و ۲۹ خانه روستایی نیز آسیب دیدند که اکیپ‌های خدماتی و امدادی، امدادرسانی‌های اولیه را انجام دادند.

وی با اشاره به دیگر خسارت‌ها در این منطقه، گفت: آبگرفتگی زمین‌های کشاورزی، نابودی کشت‌ از جمله کشت گندم در شهر دامنه، پیاز و یونجه، ریزش و تخریب انبارهای نگهداری علوفه، سهمیه آرد در روستاها، آبگرفتگی دست‌کنده‌های قدیمی، کلنی زنبور و همچنین آسیب به برخی تاسیسات برق چاه‌ها و تخریب آسفالت جاده‌ها بوده است.

عباسی تاکید کرد: منطقه ما سالیانه پذیرای بیش از ۵ هزار نفر از عشایر است اما اداره امور عشایر برای آن تعریف نشده و طی بارش‌های اخیر عشایر این منطقه متحمل خسارت شدند که از آنان ۱۰۰ چادر و تمام لوازم این چادرها به کلی از بین رفته است.

فرماندار فریدن تصریح کرد: مدیریت بحران در همان ساعت اولیه تقریبا ۱۵۰ نفر از عشایر را اسکان دادند و مایحتاج چند روزه آن‌ها را نیز تامین کردند و طبق رایزنی‌هایی که با مدیرکل امور عشایر صورت گرفت، وعده داده شد که برای رفع مشکلات این عشایر کمک حال منطقه باشند.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیائی و توپوگرافی خاص شهرستان، اظهار داشت: برنامه ریزی‌های منظم، ایجاد ساز و کار و تصمیم‌گیری مناسب در امور مدیریت بحران به منظور پیشگیری، کنترل و نظارت دقیق در حوادث طبیعی امری مهم و ضروری است.

عباسی اذعان داشت:در بحث مدیریت بحران امکانات و تجهیزات و آماده و به روز بودن این امکانات نیز خیلی مهم است که به دستگاه‌های اجرایی مرتبط  ابلاغ کردیم که امکانات و تجهیزات دستگاه‌های خود را آمارگیری کنند تا در صورت کمبود امکانات بتوانند قبل از وقوع بحران نسبت به رفع کمی و کاستی های موجود اقدام شود.

مطالب مشابه

به گزارش روابط عمومی فرماندار فریدن، مراسم گرامی‌داشت شهید مرتضی مطهری و هفته عقیدتی سیاسی صبح روز-یک‌شنبه ۹اردیبهشت – با حضور فرماندار، حجت الاسلام صابری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان (عج)، ائمه جمعه، جمعی از مسؤلان، مربیان عقیدتی و بسیجیان و پیشکسوتان در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برگزار شد. حجت الاسلام […]

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی بخشداری بخش مرکزی شهرستان فریدن، کارکنان و کارگران شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی شهرستان فریدن صبح امروز- یازدهم بهمن ماه- با حضور شفیعی بخشدار بخش مرکزی و رحیمی مدیرعامل این شرکت مسیر گلستان شهدای شهر داران تا تپه نورالشهدا را به مناسبت روز کارگر پیاده روی کردند. این مراسم با […]

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، همایش تجلیل و تکریم از شوراهای اسلامی شهرستان فریدن با حضور فرماندار، نماینده دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، رئیس دادگستری، دادستان، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان برگزار شد.

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، عزیزاله عباسی فرماندار، حجت الاسلام سیاوشی نماینده دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان های فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان به مناسبت هفته کار و کارگری از بزرگترین واحد پرورش بوقلمون مادر کشور در روستای […]

۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =