برگزاری مطلوب هفته فرهنگی شهرستان فریدن مستلزم رفع ضعفهای گذشته است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، فرماندار شهرستان فریدن در غرب استان اصفهان گفت: برگزاری شایسته هفته فرهنگی فریدن نیازمند رفع ضعف های گذشته و طراحی برنامه های متنوع بر مبنای ظرفیت ها و نقاط قوت است. عزیزالله عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: لازم است که از نخبگان فرهنگی، دانشگاهی […]
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، فرماندار شهرستان فریدن در غرب استان اصفهان گفت: برگزاری شایسته هفته فرهنگی فریدن نیازمند رفع ضعف های گذشته و طراحی برنامه های متنوع بر مبنای ظرفیت ها و نقاط قوت است.
عزیزالله عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: لازم است که از نخبگان فرهنگی، دانشگاهی و حوزوی شهرستان با مدیریت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برنامه ریزی مشورتی هفته فرهنگی فریدن دعوت و همه نهادهای اجرایی و کمیته های مرتبط، فهرست برنامه های خود را به دبیرخانه هفته فرهنگی ارائه کنند تا برای انتخاب و اجرای آنها تصمیم گیری شود.
فرماندار فریدن مشارکت و هم افزایی ادارات شهرستان را در برگزاری هفته فرهنگی ضروری دانست و افزود: کم کاری و سهل انگاری در این زمینه از سوی هیچ نهادی پذیرفته نمیشود.
وی افزود: امسال نیز ستاد هفته فرهنگی فریدن در فرمانداری و دبیرخانه در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر است.
عباسی با بیان اینکه برگزاری هفته فرهنگی فریدن باید متناسب با قدمت فرهنگ و تاریخ شهرستان باشد، افزود: تنوع، کیفیت، فرصت آفرینی، معنویت، نشاط و پویایی، جذب گردشگر و سرمایه گذار در برنامههای هفته فرهنگی لحاظ شود.
وی افزود: برنامه ها باید مطابق با هدف گذاری هفته فرهنگی و در جهت دستیابی به نتایج ملموس باشد.
به گزارش ایرنا، شورای فرهنگ عمومی فریدن در سال ۹۴، ۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت را به عنوان هفته فرهنگی فریدن مصوب کرد.
هفته فرهنگی سال گذشته با افزون بر ۴۰ عنوان برنامه برگزار شد. تاکنون چیگان، موغان و دهق از روستاهای میزبان اختتامیه هفته های فرهنگی فریدن بوده اند.
بر اساس کتب تاریخی، فریدن تغییر یافته نام ‘فریدون’ و زادگاه کاوه آهنگر است، دیاری با خصوصیات اجتماعی و نژادی منحصر به فرد که به ‘سرزمین شش قوم’ معروف است.فریدن در زمان هخامنشیان ایالتی مهم، آباد و پررونق بوده است و تنها جاده آپادانا به شوش – پایتخت زمستانی هخامنشیان از این منطقه عبور می کرده است.
آب و هوای شهرستان فریدن نیمه مرطوب با تابستانی معتدل و زمستان بسیار سرد است، وجود دستکند های شهر دامنه، شهر زیر زمینی چهار طبقه در روستای موغان و انواع کلیساها و بناهای تاریخی، منطقه نمونه گردشگری به نامهای ‘دره بید بالا’ و ‘تفرج گاههای پلاسجان’، تنوع زیستی و فرهنگی روستاها، مناظر طبیعی بکر، رودخانهها، کوهها و چشم انداز بی نظیر باغها و تاکستانهای این دیار در کنار رویش سخاوتمندانه انواع گیاهان دارویی، تنوع غذاهای محلی از آش و شوربا تا نان و پارنج، و سوغات پر طرفدار از جمله لبنیات خوش طعم و اصیل زمینه بسیار مساعدی را برای بازدید مسافران و گردشگران داخلی و خارجی فراهم کرده است.
این شهرستان دارای ۲ بخش مرکزی و زنده رود و ۲ شهر به نامهای داران و دامنه، ۵ دهستان و ۲۸ روستاست و با جمعیت بیش از ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب اصفهان واقع است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان فریدن، “عزیزاله عباسی” فرماندار شهرستان و امام جمعه شهر دامنه، به همراه جمعی از مسئولان فریدن از آثار تاریخی و گردشگری شهر دامنه بازدید و در جهت حفظ و مرمت آثار دستورات لازم را صادر کرد. شایان ذکر است در این بازدید فرماندار از دو میراث تاریخی شهر زیر […]

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، به مناسبت دهه کرامت نمایشگاه نقاشی و عکس در شهرستان فریدن محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان افتتاح شد. مراسم افتتاح این نمایشگاه روز شنبه ۶ اردیبهشت ماه از ساعت ۸ صبح در محل سالن فرهنگ و ارشاد شهرستان برگزار شد. […]

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، به مناسبت هفته فرهنگی فریدن و دهه کرامت جشن شادمانه فریدن با حضور فرماندار، ائمه جمعه شهرهای داران و دامنه، جمعی از مسئولان و آحاد مردم این منطقه و گردشگران روز جمعه ۵ خردادماه ۱۴۰۲ به میزبانی روستای ساحلی اسکندری در بخش مرکزی برگزار شد. این جشن شادمانه با […]

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فریدن، سفرنامه یک روزه فریدن از آن دست سفرنامههایی است که نه تنها در خاطر ماندگار میماند، بلکه خاطرات این دیار زیبا و دلنشین را هم ماندگار میکند. ولایتی که تا همین چند سال قبل، با شهرستانهایی همچون بوئین میاندشت، چادگان و فریدونشهر ممزوج بود و از قومیتها و نسلها […]